Шта се догађа када некога блокирате на Фацебоок Мессенгеру

Људи се мењају. Једног дана сте с њима најбољи пријатељи, а сутрадан ни не желите да чујете њихово име или видите њихово онлине профиле. Многи екстензивно користе Фацебоок Мессенгер за разговор са пријатељима и породицом. Шта ако више не желите да будете у контакту с неким из Мессенгер-а?







Типично бисте блокирали особу. Али шта се догађа када некога блокирате на Фацебоок Мессенгеру? Могу ли видјети ваш статус на мрежи? Могу ли те назвати? Одговорићемо на све такве упите у овом посту док дубоко зарањамо да бисмо вам рекли шта се дешава након што некога блокирамо на Фацебоок Мессенгеру.

Кренимо одмах.







Ако некога блокирате на Мессенгеру, може ли вам послати поруку

Јок. Када некога блокирате, наведена особа вам не може послати поруку. Исто важи и за вашу страну. Значи, чак и губите моћ да им пошаљете поруку. Када отворите нит поруке на обе стране, пронаћи ћете текстуални оквир, икону камере и остале ствари које недостају са доње траке. Уместо тога, дочекат ће вас & лскуо; Не можете одговорити на овај разговор & рскуо; обавештење на мобилним уређајима.







На веб локацији ћете видети & лскуо; Ова особа није доступна & рскуо; порука.








Да ли вас блокирана особа може позвати на Мессенгер

Опет, одговор је не. Блокирање некога на Мессенгеру зауставља све врсте интеракција с њима. Срећом, за разлику од тога блокирање у ВхатсАпп-у где и даље видите тастере за позивање, Мессенгер сакрива тастере за аудио и видео позиве за обе стране.











Ако некога блокирате, уклања ли разговор

Јок. Блокирањем некога неће се избрисати нит разговора ни са једне стране. Другим речима, стари разговори остаће у Мессенгеру и моћи ћете их читати све док ручно не обришете нит за ћаскање.





Статус мреже је видљив за блокиране контакте

Чак и ако одлучите да задржите нит за цхат блокиране особе, нећете их моћи видети тренутни или последњи активни статус на Мессенгеру. А ни блокирана особа неће.

Такође на Гуидинг Тецх



Топ 13 Фацебоок Мессенгер савета и трикова
Опширније




Шта се догађа с причама

Фацебоок и Мессенгер приче су слично, али другачије. Ако објављујете на једној платформи, он се аутоматски објављује на другој платформи, водећи рачуна о вашој Подешавања приватности.

Када некога блокирате на Мессенгеру, блокирана особа неће моћи да види ваше Фацебоок и Мессенгер приче. Па ако објавите нешто на Фацебоок стори - где нисте блокирали особу, не могу ни то да виде, заборавите на Мессенгер причу. Слично томе, нећете видети причу блокиране особе на Фацебооку или Мессенгеру.





Можете ли реаговати на претходне поруке

Ако отворите нит за разговор блокиране особе, приметићете да је дугме реакције и даље видљиво. Када га додирнете открит ћете реакције. Међутим, додиривањем било којег од њих бациће се обавештење да га требате прво деблокирати.








Шта се догађа с групама

Групни четови остају нетакнути ако некога блокирате. Обоје ћете моћи да видите поруке једних од других у заједничким групама. Међутим, Фацебоок вам омогућава да сазнате када уђете у групу где постоји особа коју сте блокирали на Мессенгер-у као меру предострожности.





Да ли је особа обавештена када их блокирате

Не. Друга особа неће добити обавештење било које врсте. Међутим, они ће изгубити могућност слања или позива као што смо видели горе.





Разлика између блокирања некога на Мессенгеру и Фацебоока

Ако мислите да би блокирање некога на Фацебооку или Мессенгеру резултирало истом ствари, драги мој пријатељу, грешите. Обе су две одвојене ствари. Од самог почетка, када притиснете тастер за блокирање на Мессенгеру, од вас ће се питати да ли желите да блокирате само њихове поруке или да их блокирате и на Фацебооку.




Први ће их блокирати само на Мессенгеру, а горе поменуте ствари остаће тачне. То неће имати утицаја на вашу везу с њима на Фацебооку. Односно, и даље ћете их моћи видети Фацебоок профил (остаћете пријатељи са њима на Фацебооку) и комуницирати с њима на Фацебооку (коментар и слично). Тек кад их блокирате на Фацебооку, изгубит ћете приступ њиховом профилу (особа ће бити неупућена) и другим интеракцијама на Фацебооку, укључујући Мессенгер.





Како знати да ли вас је неко блокирао на Фацебоок Мессенгер-у

Да ствари остану приватне, Фацебоок не обавештава нити јасно ставља до знања да је једна блокирана. Међутим, грешке попут & лскуо; Ова особа тренутно није доступна & рскуо; или & лскуо; Не можете одговорити на овај разговор, & рскуо; значи да сте блокирани. Али опет, ово није тачан начин да знате да ли сте блокирани. То је зато што понекад можете добити исту нотификацију ако је особа деактивирала свој Фацебоок налог.




Савет професије: Када неко деактивира свој Фацебоок налог, видећете 'Фацебоок корисника' уместо његовог имена.

Други начин да знате да ли сте блокирани је да питате заједничког пријатеља. Ако могу да пошаљу поруку тој особи, онда сте то погодили - блокирани сте.

Такође на Гуидинг Тецх
#гтансверс
Кликните овде да бисте видели нашу страницу са чланцима о гтансверс-у



Шта се догађа када некога деблокирате на Мессенгеру

Деблокирањем блокиране особе уклониће се сва ограничења и можете комуницирати с њима на Мессенгеру. То значи да можете да им шаљете поруке и да их зовете, да видите њихов мрежни статус и приче.





Да ли добијате пропуштене поруке након деблокирања на Фацебоок Мессенгеру

Будући да ниједна од ових двеју не може комуницирати једна од њих када је једна од њих блокирана, тако да нема шансе да пропусте поруке или да их преузмете након што су деблокиране.





Како блокирати некога на Мессенгеру

Ево шта треба да урадите.

Блокирај на мобилним апликацијама

Да бисте некога блокирали у иПхоне и Андроид апликацијама, следите ове кораке:

Корак 1: Покрените Фацебоок Мессенгер и отворите нит за ћаскање коју желите да блокирате.

Корак 2: Додирните име особе која је присутна на врху.




Корак 3: На следећем екрану тапните на Блокирај. Добићете две могућности. Додирните Блокирај поруке.







Блокирај на веб локацији

За то, лансирање Мессенгер.цом. Задржите показивач миша преко контакта који желите да блокирате и кликните на икону Подешавања. Изаберите Блокирај поруке из менија.








Деблокирај на Мессенгеру

Да бисте то учинили на мобилним апликацијама, следите ове кораке:

Корак 1: Покрените Фацебоок Мессенгер и додирните икону слике профила на врху.




Корак 2: Додирните Пеопле, а затим Блокирани људи.







Корак 3: Додирните Унблоцк присутан поред особе коју желите да деблокирате.




Такође на Гуидинг Тецх



Фацебоок Мессенгер ВС Мессенгер Лите: Који је онај за вас?
Опширније




Пауза

Блок је строг начин избегавања људи. Добро размислите пре него што некога блокирате. Срећом, Фацебоок пружа друге алтернативе за прекид комуникације са другима. На пример, можете искључите их или их игноришите. Као и блок, у оба случаја друга особа неће бити обавештена.

Следеће: Да ли волите да објављујете Мессенгер приче? Повећајте фактор квалитета и хладноће ваших Мессенгер прича помоћу ових корисних савета и трикова.